Direktor JP Ceste FBiH Ljubo Pravdić

Za cestu Stolac-Neum osigurano 40 milijuna eura

11.08.2017.
u 11:00

Direktor JP Ceste FBiH Ljubo Pravdić u interviju za Večernji list govori o izgradnji ceste Neum-Stolac. Osvrnuo se i na probleme zbog neusvajanja Zakona o trošarinama, odnosno pojasnio s kojim se sve problemima ova uprava susreće u realizaciji projekta iz Programa modernizacije cesta u FBiH.

Budući da su ponude za pocetak izvodjenja radova na dionici Neum – Stolac pristigle jos krajem 2016. godine, kada se moze ocekivati početak izvodjenja radova?

Točan je Vaš navod da su ponude za početak izvođenja radova na dionici Neum – Stolac pristigle još krajem 2016. godine. Primili smo ukupno deset ponuda za izvođenje pomenutih radova.Komisija za evaluaciju ponuda je završila sa radom i Prijedlog odluke o izboru izvođača radova dostavila na odobrenje međunarodnim kreditnim institucijama (WB i EIB). Po dostavljanju Prijedloga odluke, međunarodne kreditne institucije su uputile zahtjev za pojašnjenjem pojedinih informacija koje se prikupljene i dostavljene bankama. Trenutno očekujemo odobrenje od banaka nakon čega će se pristupiti pregovorima o ugovoru, potpisivanju ugovora i početku izvođenja radova.

Cijeli intervju čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?