sjednica

Za 2. ožujka najavljene sjednice Doma naroda Parlamenta FBiH

sjednica
21.02.2017.
u 16:45

Za 2. ožujka u Sarajevu su najavljeni nastavak 18. sjednice, koja je započela 10. veljače, kao i nova, 19. sjednica Doma naroda Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine.

U preostalom dnevnom redu 18. je Prijedlog zakona o bankama (korigirani tekst) uz amandman delegata Anera Žuljevića, izjašnjenjem Vlade FBiH i amandmanima Vlade.

Nacrt zakona o prijevozu opasnih materija jedna je od preostalih točaka, kao i više izvještaja o zaduženju Federacije Bosne i Hercegovine po osnovu emisije trezorskih zapisa u prošloj godini, i to za dane: 7. lipnja, 18. listopada, 8. studenog, 22. studenog te 6. i 22. prosinca.

Među brojnim drugim aktima, u preostalom dnevnom redu su informacija o stanju sigurnosti na području Federacije BiH za 2016. godinu te Dokument okvirnog proračuna Federacije Bosne i Hercegovine za razdoblje 2017- 2019.

Za novu, 19. redovnu sjednicu Doma naroda, po hitnom postupku je predložen zakon o izmjenama i dopunama Zakona o Federalnom pravobraniteljstvu, a u redovnoj proceduri zakon o jedinstvenom registru korisnika gotovinskih naknada na koje se ne uplaćuju doprinosi, s amandmanima Vlade Federacije.

Program rada Vlade Federacije Bosne i Hercegovine za 2017. godinu, koji je već odobrio Zastupnički dom, također je najavljen za raspravu u Domu naroda.

U predloženom dnevnom redu su i izvještaji o radu i financijskom poslovanju Zavoda za transfuzijsku medicinu FBiH u 2015. godini, kao i Upravnog odbora i direktorice tog zavoda, te o poslovanju dioničkog društva BH Telecom u istom razdoblju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?