sastanak u sarajevu

Wilz dala punu potporu ministrici Pendeš u realizaciji ciljeva

Pendeš - Wilz
20.07.2016.
u 11:58

Ministrica obrane BiH Marina Pendeš danas je održala redoviti radni sastanak sa zapovjednicom NATO-stožera u Sarajevu brigadnim generalom Giselle Wilz.

Na sastanku je razgovarano o trenutnim aktivnostima u Ministarstvu obrane i Oružanim snagama BiH, izazovima s kojima se susreću, planovima za naredno razdoblje, sve s ciljem efikasnijeg rada MO i OSBiH.

Također, na sastanku ministrice Pendeš i zapovjednice Wilz bilo je riječi i o međusobnoj suradnji MO i OSBiH i NATO-stožera u Sarajevu, a posebno je istaknuta važnost usvojenog Zaključka Predsjedništva BiH u svezi s dokumentom „Pregled obrane“

Zapovjednica NATO-stožera u Sarajevu, brigadni general Gissele Wilz je, još jednom, dala punu potporu ministrici Pendeš i njenim suradnicima u Ministarstvu obrane i Oružanim snagama BiH u realizaciji zacrtanih ciljeva.

Ministrica Pendeš je zahvalila NATO-stožeru i brigadnom generalu Wilz na potpori, te je istaknula očekivanja kako će se kvalitetna suradnja nastaviti i u budućnosti na projektima i aktivnostima od zajedničkog značaja, priopćeno je iz Ministarstva obrane BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije