REAKCIJE

Vulin: Vučića će dočekati ustaše. Jandroković: Neka Vulin pazi što govori

08.02.2018.
u 14:17

To je zbog toga što Vučić ima hrabrosti reći da Srbi imaju svoje interese i da će Srbija braniti Srbe koji žive na prostoru Hrvatske, rekao je Vulin

Naš predsjednik ide tamo gdje će ga dočekati ustaše na trgovima, koji će pokušavati doći do njega, kao što su došli i pokušali ga ubiti u Srebrenici - rekao je ministar obrane Srbije Aleksandar Vulin govoreći o budućem posjetu srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića Zagrebu, na što je predsjednik Sabora Gordan Jandroković uzvratio da bi Vučić svojim suradnicima trebao reći da paze što govore.

Vulin smatra da Vučić ne treba ići u Hrvatsku.

- Tamo će se skupiti ustaše na trgovima i demonstrirati protiv njegovog dolaska, kao da njegov posjet može donijeti neko zlo. To je zbog toga što Vučić ima hrabrosti reći da Srbi imaju svoje interese i da će Srbija braniti Srbe koji žive na prostoru Hrvatske, kao i da se neće ponoviti Oluja - rekao je Vulin, prenosi N1. Vulin kaže da Vučić u Hrvatskoj želi razgovarati o isplati mirovina protjeranim Srbima, rješavanju pitanja njihovog radnog staža, o ljudskim pravima, Zakonu o braniteljima kojim je 500.000 državljana Hrvatske srpske nacionalnosti proglašeno agresorima, kao i o zakonu o plaćanju poreza za zemlju koja se ne koristi. 

- To je izjava koja svakako ne pridonosi pozitivnom ozračju koje bi trebalo biti vezano uz posjet predsjednika Srbije Vučića. To su signali koji su destruktivni i mogu pokvariti sve napore koji su dosad učinjeni da bi do tog susreta uopće došlo i da bi on dao i određen pozitivan rezultat. To je posao koji bi sam predsjednik Srbije trebao napraviti jer Vulin je njegov blizak suradnik. Trebao bi reći svojim sugovornicima da paze što govore - komentirao je izjave Gordan Jandroković.

Predsjednik Kluba HDZ-a Branko Bačić rekao je da bi se "Vučić trebao očitovati o mitomanskim izjavama svojih ministara Dačića i Vulina".

 

Komentara 1

NO
normalan95
20:41 08.02.2018.

Vulin je samo jedan izprdak Mire Marković i privjesak Vučiću!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije