SRPSKI PREDSJEDNIK

Vučić od ove novinarke bježi ‘kao vrag od tamjana‘, a sada se pokazalo zašto, ‘uništila‘ ga argumentima

27.03.2022.
u 14:32

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić gostovao je kod Minje Miletić na kanalu "Euronews", a to je prvi put da je Vučić došao u emisiju koju vodi i uređuje ta poznata srpska novinarka i voditeljica iako ga je, prema njenim riječima, do sada više puta pozivala dok je radila za N1 televiziju.

Tijekom cijele emisije, gdje je Vučić govorio o stanju na Kosovu, o izborima u Srbiji, vanjskoj politici i ratu u Ukrajini, kao i o poskupljenjima, vodio se žustar dijalog između Vučića i novinarke koju je godinama izbjegavao, prenosi Direktno.

Veliku pažnju privukao je sam kraj emisije, kada je voditeljica emisije ljutito reagirala na Vučićevu ispriku "ako je bio neljubazan".

"Ne to sam navikla od Vas, iskreno Vam kažem. Neljubazni ste prema svim novinarima, tako da nisam očekivala ništa bolje ni kod mene. Gotovo prema svima, u stvari. Pogotovo ovima s prethodne televizije gdje sam radila (N1, op. a.)", rekla je Miletić, a Vučiću nije preostalo baš puno argumenata.

"Okej, ali nikada tamo nisam bio", kazao je srpski predsjednik, dok ga je Minja podsjećala na to da "odgovara na njihova pitanja na konferencijama za novinare".

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?