uoči početka sigurnosne konferencije u Münchenu

Vučić i Krišto razgovarali o suradnji i potvrdili dobre odnose između BiH i Srbije

16.02.2024.
u 19:53

"Srdačan susret s Borjanom Krišto, tijekom kojeg smo razgovarali o potencijalima za suradnju i potvrdili dobre odnose između Srbije i Bosne i Hercegovine, kao i dodatne mogućnosti za njihovo dalje jačanje", poručio je Vučić

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić ocijenio je, uoči početka sigurnosne konferencije u Münchenu, da je s predsjedateljem Vijeća ministara BiH Borjanom Krišto razgovarao o potencijalima za suradnju te da su potvrdili dobre odnose između dvije zemlje.

"Srdačan susret s Borjanom Krišto, tijekom kojeg smo razgovarali o potencijalima za suradnju i potvrdili dobre odnose između Srbije i Bosne i Hercegovine, kao i dodatne mogućnosti za njihovo dalje jačanje", poručio je Vučić na Instagramu.

 Ratovi u Ukrajini i Gazi bit će u središtu rasprava svjetske političke i vojne elite koja se ovoga vikenda okuplja na tradicionalnoj sigurnosnoj konferenciji u Münchenu.  

Na godišnju konferenciju, poznatu kao "Davos za obranu", stiže pedesetak šefova država i vlada, brojni ministri vanjskih poslova i obrane, stručnjaci za sigurnost i čelnici međunarodnih organizacija.

Komentara 18

SI
Silvija88
20:56 16.02.2024.

Negovanjem dobrih odnosa,obe zemlje ce nastaviti da saradjuju i razvijaju se

NS
nemanja.s
20:56 16.02.2024.

Srbija je spremna za saradnju! Više puta je predloženo više projekata, ali sa druge strane nije bilo želje ili volje za saradnju.

SI
Silvija88
20:57 16.02.2024.

Nastavkom saradnje u buducnosti napredovace i Srbija i BiH

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije