neobičn akcija

Volonteri iz cijele BiH dali poticaj građanima Mostara za ljepšu budućnost

invazija01_brs_bih_08092015
09.09.2015.
u 06:30

Mihajlović: Upoznati smo sa situacijom u Mostaru i baš zbog takve prošlosti i složene situacije željeli smo dati svoj doprinos

U Mostaru se odvija projekt "Invazija ljubavi na Mostar". Projekt, čiji je organizator humanitarna organizacija Adra BiH, u suradnji s Let's Do It volonterskim pokretom u BiH, Vijećem mladih grada Mostara te NVO "Kuća otvorenog srca", traje od 6. do 12. rujna. Osamnaest volontera iz cijele BiH došlo je u Mostar kako bi dalo poticaj građanima Mostara za ljepšu i bolju budućnost. - Želimo našim djelima dobrote i ljubavi dati poticaj građanima ovog prelijepog grada. Dolazimo iz Banje Luke, Orašja, Goražda, Sarajeva..., iz cijele BiH - kazao je u izjavi za naš list Božidar Mihajlović, direktor HO Adra BiH. Mihajlović je istaknuo kako ovo nije prvi put da volonteri ove organizacije dolaze u Mostar. - Ovdje imamo dosta prijatelja, upoznati smo sa situacijom u Mostaru i baš zbog takve prošlosti i složene situacije, podjela i problema s kojima se Mostar suočava, željeli smo dati svoj doprinos pokretanju stvari nabolje - ističe Mihajlović, te za kraj dodaje: - Mi nismo zanemariv broj mladih u BiH, 2013. i 2014. godine 48.000 mladih, volontera, sudjelovalo je u jednom danu u akciji čišćenja koja se provodila u Mostaru, Sarajevu i Banjoj Luci. Imamo zajedničke sastanke, druženja, neopterećeni smo politikom i vjerujem da su problemi s kojima se suočavamo umjetni i pokušavaju nam se nametnuti iz godine u godinu. Vjerujem kako većina mladih ljudi ne želi podjele, želi normalan život, druženje i prijateljstva sa svima te mislim da je to prava BiH - istaknuo je Božidar Mihajlović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije