Policijska istraga

Vođa paradžemata u Njemačkoj povezan 
sa zastrašivanjem Hrvata kod Tuzle

01.06.2017.
u 09:00

Policijske su agencije vrlo ozbiljno registrirale posljednju provokaciju koja se dogodila u naselju Morančani, u mjesnoj zajednici Ljubače kod Tuzle, jer su “pipci” autora usmjereni prema sponzorima terorističke organizacije Islamske države i radikalnih islamističkih skupina. Prema informacijama izvora bliskih istrazi, zastava koja je zgrozila Hrvate i civilizirani svijet nedaleko od župne crkve sv. Jurja u Morančanima postavljena je na stupu u dvorištu obiteljske kuće Sanela Jaranovića koji živi i radi u Njemačkoj kao trgovac automobilima.

Armija BiH

Tu kuću Jaranović je ranije kupio od jednoga Hrvata i ispred nje je godinama bila izvješena zastava bošnjačke Armije BiH. No ta je zastava protekloga vikenda zamijenjena zastavom “Kavkaskih emirata”, koji su dio terorističke organizacije Islamske države i bore se za odcjepljenje od Rusije i uvođenje islamskoga zakona. Jaranović živi i radi u južnoj Njemačkoj i nedavno je podržao izvješće novinara Bilala Abdela Kareema koji se navodno uživo javljao iz sirijskoga Alepa...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije