DOK NAROD MASOVNO ISELJAVA

Vlasti u Prozoru u novu zgradu općine ulažu 1,7 milijuna maraka

Prozor
27.02.2016.
u 13:36

Općina Prozor-Rama započela je izgradnju nove zgrade općine. Nova zgrada će imati sve potrebne uvjete za optimalan rad službi, vijećnicu za sastanke vijeća kao i za druge vrste javnih sastanaka.

Načelnik te općine, dr. Jozo Ivančević pokrenuo je jučer postupak javne nabave za dovršetak izgradnje objekta zgrade Općine. Postupak javne nabave provest će se u skladu sa odredbama Zakona o javnim nabavama BiH. Sredstva za predmetnu nabavu osiguravaju se u Proračunu Općine za 2016. godinu.

Procijenjena vrijednost nabave iznosi 1.709.401,70 KM /bez PDV-a, a za realizaciju spomenute Odluke zadužena je Služba za prostorno uređenje, komunalne djelatnosti, imovinsko pravne poslove i katastar nekretnina općine Prozor - Rama. 

Posebnim rješenjem biti će osnovano povjerenstvo za provedbu postupka predmetne nabave, a kriteriji dodjele ugovora je prema Zakonu o javnim nabavama najniža cijena tehnički zadovoljavajuće ponude, priopćeno je iz ove Općine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije