Naslovnica Vijesti

Vlast ne čini dovoljno kako bi zaštitila branitelje

24. prosinca 2017. u 10:00 0 komentara 840 prikaza
Pogledajte galeriju 1/2

Nezadovoljni haaškom presudom, koju su nazvali političkom, i odnosom prema braniteljskoj populaciji te harangom koja se vodi protiv pripadnika HVO-a, u Grudama se, obavijeno velom tajne, sastalo tridesetak visokih časnika HVO-a. Na tom sastanku, prema dostupnom izvoru, visoki časnici nisu birali riječi kritike koje su upućivali najvišim nositeljima vlasti, a i pravosudnim institucijama, ističući kako se nedovoljno učinilo, a i čini kako bi se zaštitio dignitet hrvatskih branitelja, a posebice pripadnika HVO-a.

Uz probleme s kojima se susreće braniteljska populacija, visoki časnici HVO-a istaknuli su i neka aktualna politička pitanja te probleme s kojima se susreću ne samo branitelji, bivši pripadnici HVO-a, već i cjelokupni hrvatski narod. Razni mašići i komšići žele hrvatski prefiks izbaciti iz svih ustanova i tako BiH, a posebice FBiH, učiniti sve više unitarnom.

Visoki časnici pozivaju sve političare, posebice one koji pripadaju HNS-u BiH, da se više založe za braniteljsku populaciju. Jer jučer su podignute optužnice prema jednima, danas ili sutra će optužbe biti podignute prema drugima, i to na selektivan način i kroz konstrukciju tzv. objektivne odgovornosti. •

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.