Imenovanje

Vlado Jerkić predstavnik njemačke Komore

08.09.2015.
u 06:30

Jerkić je od jučer službeni predstavnik Njemačke gospodarske komore u regiji Hercegovini. Očekuje se novih zamah u projektima

Vlado Jerkić jučer je i službeno imenovan za predstavnika Njemačke gospodarske komore, odnosno, Udruženja njemačkih tvrtki u BiH u regiji Hercegovini, piše Večernji list. S ovim Njemačka još jednom jasno pokazuje kako želi razvijati projekte na ovim prostorima.

- Pokazujemo kako želimo biti više prisutni na ovim prostorima, kako želimo surađivati s ovom regijom, zajednički raditi na projektima. Hercegovina je nama jako važno i to želimo pokazati na ovaj način - rekao je jučer priliko imenovanja Alexandar Märdian, predstavnik Njemačke gospodarske komore u BiH. Sam Vlado Jerkić je rekao kako je ovo imenovanje plod desetogodišnje suradnje, te kako se nada da će ispuniti zadatke koje se stave pred njega. Svečanosti je nazičio i izaslanik njemačke Vlade u Gospodarskoj komori Mostara Jens Muller. - Jako smo ponosni da je Jerkić sada na ovoj dužnosti. Regija će s ovim dobiti na važnosti i mislimo da je ovo odličan znak suradnje Gospodarske komore Mostara i Njemačke gospodarske komore - naglasio je Muller. Imenovanje je pozdravio i predsjednik Gospodatske komore Mostar Zlatko Papac koji je rekao Jerkić član Upravnog odbora GKM-a, te kako se nada jačanju suradnje s njemačkim partnerima.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?