financiranjE proračuna

Vlada Saudijske Arabije uplatila više od 28.000 eura na račun OHR-a

OHR
31.12.2015.
u 14:21

Veleposlanstvo Kraljevine Saudijske Arabije u Bosni i Hercegovini priopćila je da je vlada te zemlje, u sklopu godišnjeg sudjelovanja u financiranju proračuna Ureda visokog predstavnika u BiH (OHR), uplatila 28.229 eura na račun te institucije.
Uplata je izvšena 24.  prosinca 2015. godine i to za radni period Ureda u fiskalnoj 2015./2016., a taj iznos je nastavak sudjelovanja Vlade Kraljevine Saudijske Arabije u financiranju proračuna OHR-a kojem je dosad uplaćeno ukupno 282.542 eura.

"Kraljevina Saudijska Arabija je navikla da svoje sudjelovanje u financiranju proračuna  OHR-a uplaćuje redovno kao odraz svog nastojanja da podrži stabilnost BiH i napore koje ulaže OHR-a na ovom planu. Također, ova podrška Saudijske Arabije OHR-u je ujedno i podrška narodu BiH, jer OHR ima važnu ulogu u provodenju Daytonskog mirovnog sporazuma, unapređenju državnih institucija i poboljšavanju situacije u BiH",  priopćeno je iz Veleposlanstva Kraljevine Saudijske Arabije u BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije