pročitajte što donosi

Vlada HNŽ-a utvrdila tekst javnog poziva vezanog za "koronazakon"

24.06.2020.
u 19:36

U cilju priprema za provedbu Zakona o ublažavanju negativnih ekonomskih posljedica izazvanih epidemijom koronavirusa (COVID-19) i potpori ekonomiji na području HNŽ-u, Vlada Hercegovačko-neretvanske županije na danas održanoj sjednici utvrdila je tekst javnog poziva za prikupljanje prijava za odobravanje i dodjelu financijskih sredstava za subvencioniranje određenog iznosa, a najviše do visine najniže neto plaće u FBiH, poreza na dohodak i posebnih naknada za mjesece dio ožujka, travanj i svibanj 2020. godine.

S obzirom na zanimanje pravnih i fizičkih osoba o mogućnostima i uvjetima za prijavu na navedeni javni poziv, a u cilju njihove što kvalitetnije pripreme, OVDJE možete pročitati utvrđeni tekst javnog poziva te preuzeti obrasci koje će trebati popuniti prigodom prijave.

Nakon što Skupština HNŽ-a donese potrebne odluke, Vlada će objaviti i Javni poziv s jasno definiranim rokovima u sklopu kojih će pravnim i fizičkim osobama omogućiti podnošenje prijava za ostvarivanje financijskih potpora, priopćeno je iz Vlade HNŽ-a.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?