livno

Vlada HBŽ u Livnu upriličila seminar na temu „Upravljanje projektom“

29.06.2017.
u 12:45

U organizaciji Vlade Hercegbosanske županije u suradnji  s Udrugom za upravljanje projektima u Bosni i Hercegovini u Hotelu BM Livno održan je jednodnevni seminar pod nazivom „Upravljanje projektom“.

Podršku mu je dao i sudionike seminara pozdravio premijer HBŽ Ivan Jozić, a cijelom njegovom tijeku je, uz uposlenike županijskih i općinskih institucija, nazočila i ministrica rada, zdravstva, socijalne skrbi i prognanih Vasilija Broćeta.

Prof. dr Slobodan Lukić, predsjednik Udruge za upravljanje projektima u BiH, prof. Drago Zečević prvi domaći ispitivač za certificiranje projekt menadžera, te Enes Mujkanović, magistar informacijskih tehnologija, direktor certifikacijskog tijela Udruge za upravljanje projektima u BiH predstavili su tom prigodom oblasti u procesu upravljanja projektom. A riječ je o početnoj fazi, planiranju realizacije projekta, praćenju i kontroli njegove realizacije, upravljanju rizicima na projektu, upravljanju promjenama, ugovaranjem, upravljanju kvalitetom, komunikacijama, računalnim programima za upravljanje projektima, te u konačnici njegovim zatvaranjem i studijom slučaja na  konkretnom investicijskom projektu.

Dogovoreno je da će Udruga za upravljanje projektima u BiH u idućem razdoblju raditi na jačanju suradnje s Hercegbosanskom županijom te je najavljena skora posjeta radi certificiranja projektnih asistenata i menadžera s područja Hercegbosanske županije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije