JESTE LI MEĐU NJIMA?

Vjeruju u sebe: Ovi horoskopski znakovi imaju najviše samopouzdanja

samopouzdanje
Pexels
05.04.2024.
u 09:23

Samopouzdanje se lako može pogrešno protumačiti kao drskost. Ne radi se o tome da svojom prisutnošću zavladate prostorijom, već se osjećate ugodno ući u tu sobu bez obzira poznajete li nekoga ili ne. Isto tako, ne morate biti najuglađeniji javni govornik, ali dovoljno je ako se možete nasmiješiti u slučaju spoticanja ili podignuti glavu čak i ako ishod nije onakav kakvom ste se nadali. Ovaj mentalitet se svakako može naučiti, ali također može biti zapisan u zvijezdama, piše Best Life. 

Djevica: Prema Jill Loftis iz Nuit Astrology, analitičke Djevice ‘uvijek imaju plan koji im daje samopouzdanje da postave hrabre ciljeve i krenu za njima’. Međutim, njihove perfekcionističke tendencije često uzrokuju da budu pretjerano kritični i prema sebi i prema drugima jer vjeruju da je ‘njihov način ispravan način za gotovo sve’, primjećuje Loftis. Stoga, ako uđete u nesporazum s Djevicom, nemojte očekivati ​​da će se predomisliti.

Vodenjak: Biti inteligentan, kao što je Vodenjak, ne znači nužno da ste samopouzdani, ali ovaj slobodoumni znak ‘osjeća se sigurnim u svoju individualnost i snagu’, kaže astrološka kolumnistica Bella Nguen, ‘Njihovi inovativni obrasci razmišljanja i napredne ideje tjeraju ih da vjeruju u sebe’. Bez obzira na to koliko je neka ideja nategnuta, ako imaju znanje da je potkrijepe, ništa im ne može slomiti samopouzdanje.

Jarac: Jarci imaju tiho samopouzdanje zbog kojeg uvijek djeluju staloženo i moćno, osobito u uredu. Očekujte da će se ovi marljivi radnici pojaviti na poslu u jednostavnoj, ali prikladnoj odjeći i spremni za rad prije nego što sat otkuca početak radnog vremena. ‘Njihovo samopouzdanje može biti pomalo podcijenjeno, ali imaju samodisciplinu, želju i vještine da dobiju što god žele’, kažeLoftis. Međutim, za razliku od Djevice, oni su ‘iznenađujuće okretni... i pametni’, tako da njihovo samopouzdanje ne jenjava kada stvari ne idu po planu.

Strijelac: ‘Strijelac je pustolovni znak s nepokolebljivom vjerom u svoje osobne filozofije i uvjerenja’, kaže Nguen, ‘Njihove široke perspektive i optimizam potiču njihovu samouvjerenost’. Loftis dodaje da su ‘obično spremni za bilo što barem jednom’, a ta spremnost da isprobaju nove stvari im ‘daje snažan poticaj samopouzdanje". Bez problema će skočiti s padobranom, pa što je najgore što im se može dogoditi kada imaju svoju veliku prezentaciju na poslu? To je stav iza njihovog optimizma.

Lav: ‘Lavovi su poznati po samopouzdanju, hrabrosti i prirodnim sposobnostima vodstva’, kaže Nguen, ‘Njihov vladajući planet je Sunce, koje potiče njihovu živahnu energiju’. Apsolutno vole biti u središtu pozornosti, ali ako se spotaknu i padnu nasred plesnog podija, samo će ustati, nakloniti se i nastaviti. Onima koji ih ne poznaju dobro, ovo može djelovati kao arogancija, ali ispod sve te bahatosti, Lavovi samo žele biti ti koji će svima omogućiti dobar provod.

Ovan: Astrolozi se slažu da je vatreni Ovan najsamopouzdaniji horoskopski znak. Kao prvorođeni u zodijaku, oni ne ‘trebaju aplauz za kojim žudi Lav ili znanje koje traži Strijelac’, objašnjava astrologinja Alice Smith, ‘Ovan je neposredan u svom vjerovanju u sebe i svoje ideje i cijelim srcem vjeruje u svoje pravo na postojanje’. Nguen dodaje da ‘njihovo samopouzdanje proizlazi iz kovanja vlastitog puta’. Prirodno gravitiraju prema vodećim pozicijama i nemaju problema s odstupanjem od norme. Nemojte se iznenaditi ako završe kao izvršni direktor velike tvrtke.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije