PRONALAZITE LI SE?

Vjenčani parovi otkrivaju razloge zbog kojih nikada ne vode ljubav

dgh
12.04.2017.
u 08:15

Održavanje strasti u spavaćoj sobi problem je mnogih vjenčanih parova diljem svijeta, piše dailymail.

Kad prvi val romantike izblijedi, parovima se često dogodi da kroz godine smanje seksualnu aktivnost, ili čak potpuno prestanu voditi ljubav. 

Stotine hrabrih korisnika Reddita otkrilo je razloge zbog kojih se "ljubavni plamen" s vremenom ugasi i to su učinili u vrlo iskrenim raspravama. 

- Koji je najjednostavniji način da smanjite broj seksualnih odnosa? Vjenčajte se. Kako broj odnosa smanjiti na dva puta godišnje? Dobijte djecu. - rekao je jedan od ispitanika. 

Jedna majka je priznala: "Imamo samo dva mjeseca staru bebu i odlazim na spavanje oko osam ili devet svaku večer. Trenutno preferiram spavanje prije vođenja ljubavi i to u sto posto svojeg vremena."

Neki ljudi krive svoje partnere za dobivanje prekomjerne težine i priznaju da ih više fizički ne privlače, dok drugi pak krive sami sebe zbog toga što su nakupili višak kilograma. 

Dobila je preko 45 kilograma i više me ne privlači, -rekao je jedan ispitanik. Drugi je napisao: "Zato što smo se oboje udebljali, sramimo se svojih tijela pa se ne privlačimo."'

Nevjera također stavlja znak "stop" pred svaku akciju u spavaćoj sobi. Jedan oženjeni muškarac je objasnio: "Nakon 20 godina braka, sada znam da ima aferu. Jednostavno više ne želim imati seksualne odnose s njom, ali ostat ću u braku dok djeca ne odrastu i postanu manje osjetljiva."

Ne trebaju svi dramatične razloge za prekinuti seksualne odnose s partnerom. Neki su se parovi jednostavno udaljili kroz desetljeća zajedničkog života.

- Prestalo je biti zabavno nakon 30 godina braka. Ona je sex počela koristiti kao sredstvo kojim dobiva od mene što želi, ili da umanji štetu od nečeg lošeg što je učinila. Taj osjećaj da ste izigrani vas jednostavno ubija iznutra, rekao je jedan muškarac.

No ipak, neki su nakon ovog istraživanja postali sretniji i zadovoljniji: "Ovo je jedno od najdepresivnijih podataka koje sam ikada pročitao. Mislio sam da smo moja supruga i ja zastranili pošto vodimo ljubav 1-2 puta tjedno. Sad znam da sam, nakon 20 godina braka, sretan čovjek zbog svojeg seksualnog života" - rekao je jedan ispitanik.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?