Dajana Maros

Vitežankini treninzi fitnessa okupljaju žene Lašvanske doline

03.03.2018.
u 10:00

Vitežanka Dajana Maros, specijalistica za odnose s javnošću, instruktorica je fitnessa koja oko sebe okuplja stotine žena Lašvanske doline.

Životna avantura

Njezina životna avantura započela je nakon što je počela studirati u Zagrebu s ciljem da jednog dana postane stručnjakinja u svojoj struci o kojoj je, kako kaže, mašatala tijekom cijelog prethodnog školovanja. Završetkom studija vratila je se u BiH i u vrijeme kada su svi odlazili odlučila je dati sve od sebe kako bi organizirala svoj život onako kako je uvijek zamišljala, bez obzira na okolnosti i situaciju u sredini.

Deprimirao ju je, kaže, odlazak velikog broja ljudi iz BiH, a posebno činjenica da je to jedina tema o kojoj se razgovaralo. To je utjecalo na njezinu odluku koja je postala novi korak i cilj koji je postavila pred sebe, a to je odlazak u Sarajevo na obuku za instruktoricu fitnessa. - Shvatila sam da ima života u ovom našem malom mjestu za sve nas koji smo tu. Kroz funkcionalne treninge koje svakodnevno radimo cilj je da prvenstveno učinimo nešto dobro za sebe i svoje zdravlje.

Pod funkcionalnim mislim na razvoj motoričkih sposobnosti, snagu, brzinu, jakost, koordinaciju i sl. Uz sve to, sat vremena koje izdvojite vrijeme je kada postajete psihički jača osoba. Sve izvore stresa ostavljate iza sebe i to je ono što volim naglasiti kao prednost treninga.

Osim što jačate tijelo, jačate i um - kazala je ambiciozna Dajana.

- Rečenica koju često čujem: “Ti si moja motivacija” zapravo je ono što mene najviše motivira. Znati da nekome pomažeš, nekoga činiš sretnim i uopće možeš utjecati na nečiju sreću neprocjenjiva je vrijednost, to se čuva i za to se trudiš svim silama.

Napredovanje....

Zadovoljstvo mojih članova nakon treninga, rezultati koje postižu, poruke koje primam svakodnevno, lijepe riječi i riječi podrške motor su koji me pokreće - kazala je. Unatoč velikim obvezama trudi se uskladiti privatni i poslovni život koliko može. Cilj joj je iz dana u dan napredovati i to je njezino viđenje budućnosti.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?