Wedding day

Više od 20 izlagača na Sajmu vjenčanja u Sarajevu

vjenčanja
Foto: FENA
1/3
05.03.2017.
u 18:00

Renomirani bh. dizajneri danas su na tradicionalnom Wedding day-Sajmu vjenčanja, upriličenom u Hotelu Bristol u Sarajevu, predstavili vjenčanice, večernje haljine i svečana odijela, koje su nosila poznata imena iz svijeta mode.

Posjetitelji su također imali priliku pogledati izbor nakita i dekoracija koje za ovaj poseban događaj nudi Hotel Bristol.

Osim toga, posjetitelji su se mogli konzultirati s modnim kreatorima, make-up stilistima, frizerima, fotografima i ostalim izlagačima koji sudjeluju u realizaciji Sajma vjenčanja.

- Ove godine imali smo više od 20 izlagača sa najaktualnijim idejama i kreacijama u vezi vjenčanja, kako bi budućim mladencima olakšali da na jednom mjestu pronađu sve što im je potrebno - kazala je u izjavi za Fenu organizatorica sajma i direktor prodaje i marketinga Merima Ferhatović.

Navela je neke od izlagača, između ostalih, zlatara Novaliju, Atelier Sposa, Graziosu sposa, Avon the company for women, Ogledalce  kozmetičko-frizerski salon, L.art handmade, Agenciju MMS Studio Sarajevo, Hp Cards-svijet čestitki i pozivnica te Balon decor BH i Design by Emina Husedžinović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije