Pripreme za veliki humanitarni koncert u Donjoj Blatnici, općina Čitluk

Više od 10.000 ljudi pjevat će s Bulićem, Thompsonom...

10.08.2015.
u 09:21

Ulaznice za humanitarni koncert se prodaju po cijeni od 10 konvertibilnih maraka, a novac će biti proslijeđen u humanitarne svrhe

Mate Bulić, Marko Perković Thompson, Dalmatino, Opća opasnost, Alen Nižetić, Sinića Vuco samo u neki od izvođača koji će večeras nastupiti na velikom humanitarnom koncertu "Večer dobrote, prijateljstva i pjesme" u Donjoj Blatnici. Kao što smo ranije i najavili, cijelu priču, četvrtu godinu zaredom, organizira Mate Bulić sa svojim Blatničanima.

- Iznimno smo ponosni na ovaj događaj u našem mjestu. Četiri godine radimo na ovome projektu, a kao i prethodnih, i ove godine ćemo imati spektakl. Pripreme su obavljene, imamo odlične izvođače, očekujemo najmanje 10.000 ljudi. Trebalo bi biti vrhunski - rekao je za Večernji list član Organizacijskog odbora Marin Barbarić. Ulaznice se prodaju po cijeni od 10 maraka, a novac će biti proslijeđen u humanitarne svrhe.

- U Organizacijskom odboru uvijek postoji dobra volja za pomaganje udrugama i ustanovama kojima je to najpotrebnije. Tako će dio ovogodišnjeg prihoda s humanitarnog koncerta biti doniran Rehabilitacijskom centru "Sveta obitelj" u Mostaru. Koristim prigodu pozdraviti sve čitatelje i pozvati sve ljude dobre volje da i ove godine dođu u Donju Blatnicu na "Večer dobrote, prijateljstva i pjesme" gdje pripremamo odličnu zabavu, a ovo je ujedno i prilika da pomognemo onima koji su u potrebi. Blatnica je spremna i očekuje vas - poručili su iz Organizacijskog odbora. Treba napomenuti kako je iza ovoga događaja stala i Općina Čitluk čija poduzeća ovih dana izvode niz radova u Donjoj Blatnici.

- Asfaltirano je oko 400 metara ceste, napravljen je nogostup, kao i niz drugih detalja. Sve to rade tvrtke u vlasništvu Općine Čitluk koje su odlučile na ovaj način pomoći cijeli događaj. Iskrena im hvala zbog toga, a ujedno to je i pokazatelj kako ovaj događaj pomaže i D. Blatnici - rekli su nam naši sugovornici. Dodali su kako već počinju pripreme za koncert u idućoj godini, te kako bi ovaj koncert u 2016. trebao zaista biti nešto posebno.

- To je ujedno i jedan naš mali jubilej. To će biti peta godina da organiziramo ovaj događaj i već sada možemo najaviti kako će se raditi o velikom spektaklu. Sigurni smo da će naša publika ostati uz nas i da će napraviti nešto o čemu će se dugo pričati - rekli su nam na kraju članovi OO koncerta u Donjoj Blatnici.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije