Više interevencija u gašenju požara u HNŽ-u i ZHŽ-u

16.08.2023.
u 11:22

U protekla 24 sata u Hercegovačko-neretvanskoj i Zapadnohercegovačkoj županiji zabilježeno je sedam požara te više tehničkih intervencija vatrogasaca.

Vatrogasna jedinica Grada Mostara imala je intervencije na gašenju požara na Bijelom brijegu, gdje je gorio stan, te jednu intervenciju u Bakjiinoj luci, gdje je gorio otpad, navodi se u redovitom izvješću Operativnog centra civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije.

U općini Jablanica vatrogasci su imali intervencije na gašenju požara na Gostovšću, gdje je gorio otpad u kontejneru, te jednu intervenciju na Haljdovišću, gdje je gorjela trava i nisko rastinje.

Vatrogasna jedinica Grada Čapljine imala je intervenciju na gašenju požara u mjestu Nerezima, gdje je gorio otpad i nisko rastinje.

Kada su u pitanju tehničke intervencije vatrogasci su izvlačili psića iz šahta u Rodoču te zmiju iz auta u Ljubovini.

Što se tiče Zapadnohercegovačke županije, vatrogasci su intervenirali u naselju Grab kod Ljubuškog gdje je opožareno cca 50.000 metara četvornih površine.  

U općini Posušje zabilježena je intervenciju na gašenju požara kontejnera s papirom, gdje se vatra djelomično proširila i na parkirano motorno vozilo, navodi se u izvješću Federalne uprave CZ.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?