SPORAZUMNI RASKID UGOVORA

Vinko Marinović napustio Borac nakon osvojene titule prvaka BiH

11.06.2024.
u 11:28

FK Borac je obavijestio javnost da Vinko Marinović više nije šef stručnog stožera nakon postignutog dogovora o sporazumnom raskidu suradnje. 

Oglasili su se priopćenjem na službenoj stranici.

"Vinko Marinović izrazio je želju za novom etapom u svojoj trenerskoj karijeri.

Poštujući dosadašnji rad, rezultate, odnos prema našem klubu i želju Vinka Marinovića za novim trenerskim izazovima dogovoren je sporazumni raskid suradnje.

FK Borac želi da se zahvali Vinku Marinoviću za sve što je uradio tijekom trenerskog mandata u Platonovoj 6 koji je krunisan osvajanjem šampionske titule.

Naš klub zajedno sa Vinkom Marinovićem napušta i Danimir Milkanović koji je dao nemjerljiv doprinos na Borčevom šampionskom putu.

Vrata našeg kluba ostaju vam otvorena za sva vremena i želimo vam puno sreće u nastavku trenerske karijere.

FK Borac uskoro će imenovati novog šefa stručnog stožera, a prvi trening za novu sezonu vodiće Boris Raspudić", naveli su na FK Borac.

Marinović je u Boarc stigao u kolovozu 2022. godine te je ove sezone osvojio titulu prvaka Bosne i Hercegovine sa spomenutim sastavom.

Ranije je još radio u Kozari, Zrinjskom i Sarajevu, a bio je i izbornik U21 reprezentacije BiH.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije