Šokantna objava bh. portala

Vijesti ummeta slave krvavi napad u Parizu

ppp
15.11.2015.
u 06:15

Internetski portal “Vijesti ummeta”, koji objavljuje informacije terorističke organizacije Islamska država na bosanskome jeziku, objavio je službenu izjavu vezanu uz teroristički napad u Parizu, ali i komentar kako se radi o radosnoj i blagoslovljenoj vijesti, što je zgrozilo sav civilizirani svijet.

Precizni navodi

“U blagoslovljenoj akciji, čiji su uspjesi ostvareni zahvaljujući Alahu, skupina vjernika od vojnika Hilafeta (da ga Alah učvrsti i podrži, odlučila je napasti glavni grad prostitucije i zla, grad koji služi kao glavni nosač križa u Europi - Pariz”, naveli su na portalu “Vijesti ummeta” koji je nakon zabrane “vijestiummeta.com” nastavio funkcionirati preko “vijestiummeta.wordpress.com”. Pri tome su prenijeli i precizne podatke o napadu. “Ove mete su uključivale nogometni stadion ‘Stade de France’ na kojem se te noći napada igrala utakmica između Njemačke i Francuske, obje kršćanske nacije, a kojoj je nazočio i francuski mulac (predsjednik Francuske Francois Hollande). Među metama je bio Bataclan u kojem se na stotine poganskih nevjernika okupilo kako bi nazočili koncertu prostitucije i zla. Isto tako, koordinirani napadi su izvedeni i na nekoliko drugih lokacija, a to su deseti, jedanaesti i osamnaesti distrikt, te na drugim mjestima. Rezultat ovih napada je ubojstvo dvjesto kršćana i ranjavanje još većeg broja njih. Sva slava i zahvala pripadaju samo Alahu”, navode “Vijesti ummeta”. Upozorili su da je napad u Parizu tek početak strašnijeg scenarija. Postojanje postala koji promoviraju nasilje, napose slave posljednji teroristički napad, osudio je predsjednik NDP-a Dragan Čavić.

Čavićeva reakcija

- Ako to zaista postoji na takvim portalima u BiH, pozivam ih da hitno djeluju u skladu sa zakonom i sprečavaju govor mržnje i poticanje na aktivnosti koje mogu imati teroristički karakter - rekao je on. Portal “Vijesti ummeta” je oboren nakon što je objavio vijest o pogubljenju hrvatskog državljanina Tomislava Salopeka uz necenzuriranu fotografiju njegova obezglavljenog tijela.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?