Posušje

Vijeće mladih u novim prostorijama

08.07.2017.
u 07:45

U sklopu prebogatog “Posuškog lita 2017.” više je raznolikih događaja, a u sklopu programa je održana i tradicionalna “Posuška večer”. Lani je održana u Astoriji, a ove godine u novim prostorijama na Trgu hrvatskih velikana podno grada. To je novi poticaj za još sadržajniji rad mladih u gradu mladosti podno povijesnog brda Radovnja.

Na svečanom skupu uz mlade iz Vijeća pristigli su i drugi, a među njima i predstavnici općinske vlasti, školstva, kulture, gospodarstva i medija.

Na početku se kratkim govorom obratila predsjednica Vijeća mladih Posušja Anamarija Čolić te se zahvalila svima na potpori u radu.

Potom je, a nakon pozdravnih riječi i pohvala za mlade u Posušju i posuškome kraju te vrlo dobroj suradnji sa svima, široke prostore s uredom i opremom, otvorio predsjednik Općinskoga vijeća Ivan Lončar.

Doznalo se i to kako općina Posušje, i drugi, i u finacijskoj krizi podupire sve korisno i vrijedno pa tako i nove prostore za mlade.

U radnom dijelu večeri, zanimljivo i jako vrijedno predavanje pod nazivom “Kultura” održao je voditelj obrazovnog sektora Vijeća mladih Jozo Kolobarić.

Tema je potaknula i komentare u tom području u kojemu su i mladi do sada pokazali volju i želju da se radi što više.

Komentiralo se i “Posuško lito” kroz anketu te najavilo nove teme i još bolju suradnju mladih s gospodarstvenicima, školarcima, sportašima i svima u Posušju kako bi ovaj grad rastao i stvarao nove uvjete bržeg razavitka radi realnog ostanka mladih u svom kraju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?