sjednica

Vijeće ministara sutra o novom tekstu Nacrta izmjena Krivičnog zakona BiH

12.06.2017.
u 15:18

Ministarstvo pravde Bosne i Hercegovine pripremilo je novi tekst Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Kaznenog zakona o kojem bi se sutra, 13. lipnja, trebalo izjasniti Vijeće ministara na zakazanoj sjednici.

Također, na dnevnom redu je i Nacrt zakona o izmjeni i dopuni Zakona o ministarstvima i drugim tijelima uprave, a ministri će biti upoznati i o zaključenju Memoranduma o razumijevanju između BiH i Kine o suradnji u okviru Inicijative ekonomskog pojasa puta svile i pomorskog puta svile za 21. stoljeće.

Bit će razmatrana i Informacija o aktivnostima na izradi dokumenta strateškog tipa za oblast mladih na nivou BiH, a na dnevnom redu je i Izvještaj o izvršenju proračuna institucija i međunarodnih obveza za prva tri mjeseca ove godine.

Vijeće ministara BiH trebalo bi sutra dati suglasnost za zaključivanje prijateljske nagodbe u postupku pred Europskim sudom za ljudska prava u slučaju "Zečević protiv Bosne i Hercegovine". Ovu nagodbu pripremilo je Ministarstvo za ljudska prava i izbjeglice

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije