Vijeće ministara BiH o stanju u oblasti migracija u BiH

24.07.2018.
u 08:37

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine danas bi trebalo razmatrati Informaciju o stanju u oblasti migracija u Bosni i Hercegovini u vezi s povećanim prilivom migranata u BiH.

Predviđeno je i razmatranje Nacrta zakona o izmjenama i dopunama Zakona o financiranju institucija BiH.  

Na dnevnom redu bi se trebao naći i prijedlog mišljenja na Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o Javnom radio-televizijskom sustavu BiH, čiji su predlagači zastupnici u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Aleksandra Pandurević, Mladen Bosić, Nenad Lalić i Momčilo Novaković.

Vijeće ministara BiH bi, između ostalog, trebalo razmatrati Prijedlog odluke o korištenju prenesenih namjenskih sredstava uplaćenih na ime dodijeljene dozvole za univerzalne mobilne telekomunikacijske sustave; Prijedlog odluke o upotrebi dijela akumuliranog viška prihoda nad rashodima Regulatorne agencije za komunikacije BiH za financiranje Projekta digitalizacije kao i Prijedlog odluke o usvajanju Projekta sekundarne emisijske mreže digitalnog zemaljskog emitiranja - DVB - T2 - treća faza.

Pred državnim ministrima bi se trebala naći i Informacija o statusu uvođenja mobilne mreže četvrte generacije (4G) u BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije