sjednica

Vijeća ministara BiH danas o prijedlogu izmjena Izbornog zakona BiH

Vijeće ministara BiH
22.04.2024.
u 08:03

Vijeće ministara Bosne i Hercegovine trebalo bi danas na sjednici da se izjašnjava o Prijedlogu mišljenja o Prijedlogu zakona o izmjenama i dopunama Izbornog zakona Bosne i Hercegovine, čiji je predlagač Ministarstvo pravde BiH.

Na predloženom dnevnom redu je i Program rada Vijeća ministara za 2024. godinu te izvješća o radu institucija Vijeća za 2023. godinu. 

Ministri će razmatrati, između ostalog, i Prijedlog zakona o dopuni Zakona o financiranju institucija BiH i Prijedlog srednjoročne strategije upravljanja dugom Bosne i Hercegovine za razdoblje 2022. - 2025. godina - novi tekst, čiji je predlagač Ministarstvo financija i trezora BiH. 

Predviđeno je i izjašnjavanje o informacijima o perspektivama za Bosnu i Hercegovinu 2024. - 2026. godine, konvergenciji BiH i konkurentnosti ekonomije u BiH.

Državni ministri će raspravljati i o izvješćima o radu Koordinacijskog odbora za kontrolu malog oružja i lakog naoružanja u BiH za 2023. godinu i radu Radne grupe za harmonizaciju propisa o oružju i streljivu međusobno i s pravnom stečevinom EU.

Na predloženom dnevnom redu je i Informacija o Godišnjem planu obuke i vježbi pripadnika i jedinica Oružanih snaga BiH u inozemstvu za 2024. godinu - II. krug glasanja, Prijedlog odluke o izmjeni Odluke o uspostavljanju Komisije za suradnju s NATO-om BiH - II. krug glasovanja i pod znakom Povjerljivo Izvještaj o radu Obavještajno-sigurnosne agencije BiH za 2023. godinu. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?