ZBUNILA LJUDE

Vidite li što se nalazi na slici? Ova optička iluzija skroz će vam pomutiti um

11.01.2019.
u 10:45

Potrebno je protresti glavom lijevo-desno kako bi se na slici pojavila životinja!

Na prvi pogled, čini se kako je riječ samo o vertikalnim crnim i bijelim linijama. Međutim, ova slika postala je viralna jer su shvatili kako se na njoj zapravo krije optička iluzija. 

Dr. Michelle Dickinson, inženjer nanotehnologije, podijelio je sliku na svom Twitter-profilu i objasnio o čemu je riječ:

- Gledajte sliku i protresite glavom lijevo-desno.  Ako ne možete odmah vidjeti životinju, malo se udaljite od računala ili mobitel udaljite od sebe, prenosi Daily Mail. 

 

 

Dodao je da je ključno upravo protresti glavom, a za sve oni koji nisu uspjeli doznati o čemu se radi - na slici je mačka! 

Korisnici na Twitteru brzo su se oglasili u komentarima i rekli kako ih pomalo zbunjuje

Jedan je rekao kako je iluzija zadivljujuća, dok je drugi napisao kako ga veseli što izgleda pomalo ludo dok mlati glavom u uredu za vrijeme radnog vremena.

Treći korisnik napisao je da, umjesto "mlaćenja" glavom, pomaže i škiljenje, dok su neki komentirali da su mačku odmah uočili, bez da su išta napravili!

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?