prvi dolasci stranih vjernika

VIDEO Mons. Hoser u Međugorju zapjevao s poljskim hodočasnicima

medjugorje-info.com
20.07.2020.
u 12:14

Velika skupina hodočasnika iz Poljske, nakon zajedničke molitve, zapjevala je zajedno s mons. Henrykom Hoserom, poljskim nadbiskupom i apostolskim vizitatorom s posebnom ulogom za župu Međugorje pokraj crkve sv. Jakova u Međugorju, a video je objavila Radiopostaja Mir Međugorje na svom Facebook profilu.

Inače, protekloga, trećeg vikenda u srpnju zabilježeni su i dolasci prvih stranih hodočasnika u Međugorje. Kako piše Medjugorje-info.com, vidljivi su individualni posjeti vjernika iz Irske, Austrije, Njemačke…, a posebnu pozornost izazvala je upravo poveća skupina hodočasnika iz Poljske. Njih četrdesetak stiglo je u Međugorje u subotu preko Splita, gdje su obavili testiranje na koronavirus.

Nedjelju su započeli molitvom na Brdu ukazanja, zatim su imali sv. misu nakon koje je uslijedio radostan susret s mons. Hoserom na kojem su mu i zapjevali. Planiraju ostati ovdje pet dana i presretni su što su došli, poštujući sva pravila putovanja: od testa na COVID do posjedovanja putovnice. Ne boje se, kažu, povratka kućama niti mogućih problema koje bi mogli imati jer je želja za dolaskom u Međugorje bila veća od svih prepreka koje ih čekaju. S Božjim blagoslovom, sve se uspijeva riješiti, samo treba imati vjeru, piše  Medjugorje-info.com. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije