VELIKI POŽAR

VIDEO Gori stan u zagrebačkom naselju Trnsko. Vatrogasci spasili šest osoba iz goruće zgrade

08.06.2021.
u 12:10

Požar je u razbuktaloj fazi, a gase ga pripadnici vatrogasne postaje Novi Zagreb te pripadnici zagrebačke Javne vatrogasne postaje. Intervencija je u tijeku, a na terenu je osam vozila i 26 vatrogasaca

Prizori gustog dima i vatrene stihije iz stambene zgrade u novozagrebačkom naselju Trnsko uznemirili su Zagrepčane.  Oko 11 sati i 28 minuta u stambenoj zgradi na adresi Trnsko 20 izbio je požar u stanu na sedmom katu. 

Požar je sada lokaliziran, a gasili su ga pripadnici vatrogasne postaje Novi Zagreb te pripadnici zagrebačke Javne vatrogasne postaje. Na terenu je osam vozila i 26 vatrogasaca. Stanari se evakuiraju iz zgrade. 

Stariji muškarac na zadnjem katu izašao je na balkon kako bi pozvao vatrogasce da ga spase. Iz stana mu je sukljao dim. Brzom intervencijom čovjek je spašen.  

Okupili su se i brojni satanari iz susjednih zgrada. Policija je okružila zgradu trakama i ne može se prići.  

"Dobili smo puno dojava građana, vidio se otvoren plamen iz stana s 9. kata. Ukupno je spašeno šest osoba i više životinja. Došlo je do manjeg udisanja dima", kazao je vatrogasni zapovjednik Jembrih. 

"Mi često kada komuniciramo s ljudima, treba zatvoriti sva vrata i otići na balkon i čekati nas", kazao je na pitanje o tome je li stariji čovjek pravilno učinio kada je izašao na balkon.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?