Travnik

Veliki uspjeh viteškog Sveučilišta

sveuciliste vitez
12.03.2016.
u 07:00

Diploma i razina prvostupnika poslovne ekonomije stečeni na Fakultetu poslovne ekonomije Sveučilišta/Univerziteta “Vitez” u potpunosti priznaje mjerodavna institucija IDW (Internationale Diplomawaardering) u Nizozemskoj

Bosanskohercegovački privatni fakulteti polako, ali sigurno pronalaze svoje “mjesto pod suncem”.

Dokaz tomu je i priznanje diploma ovih visokoškolskih ustanova izvan Bosne i Hercegovine, kako u zapadnoj Europi tako i u Sjedinjenim Američkim Državama.

Priznate diplome

Diploma i razina prvostupnika poslovne ekonomije stečeni na Fakultetu poslovne ekonomije Sveučilišta/Univerziteta “Vitez” u potpunosti priznaje mjerodavna institucija IDW (Internationale Diplomawaardering) u Nizozemskoj, ističu s velikim ponosom predstavnici Sveučilišta “Vitez” čije je sjedište u Travniku.

Ovu informaciju potvrdila im je jedna od njihovih bivših studentica koja trenutačno živi u Nizozemskoj.

Zvanje prvostupnika poslovne ekonomije na Sveučilištu/Univerzitetu “Vitez” stekla je 2015.godine.

Iz Sveučilišta/Univerziteta “Vitez” podsjećaju kako su do sada diplome fakulteta koji su u sastavu viteškoga Sveučilišta, zdravstvenih studija, informatike i ekonomije, priznate u Njemačkoj, Sloveniji, Republici Hrvatskoj, dok je završeni student Fakulteta informacijskih tehnologija Sveučilišta “Vitez” zaposlen u jednoj informatičkoj tvrtci u Sjedinjenim Američkim Državama.

Mladi stručnjaci

- Najjači su to pokazatelji kako školujemo mlade stručnjake koji sa znanjima i vještinama stečenim na Sveučilištu/Univerzitetu “Vitez” zadovoljavaju najviše kriterije suvremenoga tržišta rada diljem svijeta, poručili su iz ove visokoškolske ustanove. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije