odluka vlade

Veliki petak neradni dan u ZH županiji

08.04.2017.
u 11:45

Vlada ZHŽ-a je na svojoj posljednjoj sjednici utvrdila nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o lokalnoj samoupravi ZHŽ-a koji je uputila u daljnju proceduru Skupštine ZHŽ-a. Vlada je usvojila izvješće o utrošku sredstava tekućih zaliha proračuna Zapadnohercegovačke županije za razdoblje od siječnja do prosinca 2016. godine.

Također su razmatrani izvješće o radu Županijskog arhiva za 2016. godinu, plan i program rada Županijskog arhiva za 2017. godinu, izvješće o radu JU Razvojna agencija Zapadnohercegovačke županije za 2016. godinu, plan rada JU Razvojna agencija Zapadnohercegovačke županije za 2017. godinu, izvješće o radu Službe za zapošljavanje Zapadnohercegovačke županije za 2016. godinu, izvješće o radu Zavoda za zdravstveno osiguranje Zapadnohercegovačke županije za 2016. godinu, izvješće o radu Županijskog pravobraniteljstva za 2016. godinu, izvješće o radu Uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Zapadnohercegovačke županije za 2016. godinu te plan rada Uprave za geodetske i imovinsko-pravne poslove Zapadnohercegovačke županije za 2017. godinu.

Vlada je prihvatila odluku o uvjetima i načinu korištenja financijskih sredstava ostvarenih na temelju posebne naknade za zaštitu od požara i vatrogastvo, odluku o dodjeli koncesije gospodarskom društvu Rudnici boksita d. o. o. Posušje za eksploataciju boksita na ležištu L-17 Mratnjača, eksploatacijsko polje Mratnjača Posušje, kao i odluku o proglašenju 14. travnja 2017. godine (Veliki petak) neradnim danom u Zapadnohercegovačkoj županiji.•

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije