Kulturni događaj

Veleposlanstvo BiH u Skoplju organizirala kulturni događaj 'Druženje sa prijateljima'

Ambasada BiH
06.10.2016.
u 16:15

Kulturni događaj pod nazivom "Druženje sa prijateljima" jučer je održan u Makedonskom narodnom teatru u Skoplju u organizaciji Veleposlanstva Bosne i Hercegovine u Makedoniji.

Događaj je otvorila veleposlanica Bosne i Hercegovine u Makedoniji Lepa Babić, koja je istakla da je organiziran sa željom da se publici u toj zemlji predstavi barem jedan dio bogate kulturne baštine BiH i na taj način doprinese jačanju tradicionalnih prijateljskih veza dviju zemalja i njihovih građana.

Na maloj sceni MNT-a su nastupili glumac Nebojša Kundačina, koji je publici predstavio pjesme Jovana Dučića i Alekse Šantića i grupa "Divanhana" koja je na sebi svojstven način publici predstavila svima dobro poznatu sevdalinku, priopćeno je iz Ministarstva vanjskih poslova BiH. 

Događaju su prisustvovali član Predsjedništva BiH Mladen Ivanić i predsjednik Makedonije Gjorge Ivanov, ministrica obrane BiH Marina Pendeš i ministar obrane Makedonije Zoran Jolevski, zamjenik ministra vanjskih poslova Makedonije Ilija Isajlovski, zamjenik ministrice kulture Makedonije Dragan Nedeljković, predsjednik Udruženja za kulturno ujedinjenje Bošnjaka iz Makedonije Sead Kočan, predsjednik Demokratske stranke Srba u Makedoniji Ivan Stojiljković i drugi gosti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?