susret u Banja Luci

Veleposlanica Peleg s Dodikom i Cvijanović o situaciji na Bliskom istoku

05.03.2024.
u 17:17

Strane su raspravljale o zločinima koje su počinili teroristi Hamasa 7.10.2024., situaciji na Bliskom istoku i pravu Izraela na zaštitu svojih građana

Veleposlanica Izraela za Albaniju i Bosnu i Hercegovinu Nj.E. Galit Peleg sastala se u Banja Luci s predsjednikom Republike Srpske,Miloradom Dodikom, i srpskom članicom  Predsjedništva BiH. Željkom Cvijanović.

Strane su raspravljale o zločinima koje su počinili teroristi Hamasa 7.10.2024., situaciji na Bliskom istoku i pravu Izraela na zaštitu svojih građana. Diskusija se usredotočila na hitnu potrebu za uspostavom dijaloga i težnji mirnim rješenjima.

Sugovornici su takodjer raspravljali o projektima obnovljive energije i potencijalnim izraelskim investicijama u RS putem Gospodarske komore Države Izrael u BiH.  Dodik istaknuo je predanost Republike Srpske produbljivanju suradnje s Izraelom na svim područjima. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije