Hrvatska Udruga Mladih u Središnjoj Bosni

Večer zahvale i prezentacije projekta izgradnje škole u Ugandi

14.09.2020.
u 07:56

Na svom dvotjednom putovanju u Ugandu, 8. studenoga 2019 godine posjetili smo malo selo Karundi koje se nalazi 35 km od grada, Isigniro distrikt, u regiji Mbarara. Bilo je to putovanje života. Putovanje koje je promijenilo moj pogled na svijet, moj način života i mene kao osobu. Ja sam se vratila, ali moje srce je ostalo tamo.  '

Ovim riječima Martina je započela svoju priču nakon povratka iz Ugande. Što se tamo dogodilo i što je sve doživjela možete čuti u četvrtak u 19h u Hrvatskom Amaterskom kazalištu Travnik.

Naime ova priča nije završila njezinim povratkom iz Ugande. Naprotiv, uz prijatelje s kojima je bila u Ugandi, Anom, Dominikom i Frankom te lokalnim svećenikom Fra Agapitusom i našom misionarkom Sestrom Franciskom, nastavila se sudjelovanjem u projektu izgradnje škole u selu Karundi.

Hrvatska Udruga Mladih u Središnjoj Bosni, kao prijatelji projekta pozivaju sve da se pridruže u Jankovićima na večeri druženja za sve dobročinitelje, ali i one koji žele čuti više o svemu onome što se događalo, ali i dalje događa u malenom selu Karundi.

Hrvatska Udruga mladih u središnjoj Bosno iz Viteza se pridružila ovom projektu te je tiskala brošuru o svom radu u protekle godine i cjelokupni prohod od prodaje brošure ide za potrebe izgradnje škole u Ugandi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?