žurna sjednica Vlade FBiH

V. d. ravnatelja Porezne uprave Šerif Isović zaobišao Vladu FBiH prilikom podnošenja tužbe

06.04.2018.
u 08:00

Budući da još uvijek nema dogovora između koalicijskih partnera o imenovanju čelnih ljudi Porezne uprave FBiH, odnosno još nije riješen problem zbog kojeg su ministri SDA napustili posljednju redovitu sjednicu Vlade FBiH održanu prije nepuna dva mjeseca, Vlada Federacije nastavila je i ovoga tjedna praksu održavanja žurnih sjednica.

Zaobiđena Vlada FBiH

Na dnevnom redu 110. žurne sjednice, održane u četvrtak u Sarajevu, pred ministrima se našlo 60-ak točaka dnevnog reda. Na početku sjednice nekoliko pitanja ministrima postavila je Jelka Milićević, federalna ministrica financija i dopredsjednica Vlade FBiH. Tiču se ponašanja v. d. ravnatelja Porezne uprave FBiH Šerifa Isovića koji se nakon tužbe protiv Vlade FBiH pred Općinskim sudom u Sarajevu izborio za zabranu poništenja natječaja na kojem je izabran za ravnatelja Porezne uprave FBiH te poduzimanje bilo kakvih aktivnosti po tom pitanju koje je jedan od glavnih uzroka problema u radu Vlade FBiH, do okončanja pokrenutoga sudskog postupka. Iako tužena, Vlada FBiH zaobiđena je u tom postupku. Tako barem tvrdi Jelka Milićević, dopredsjednica Vlade FBiH i ministrica financija, koja zatražila da joj se dostave odgovori na nekoliko pitanja ...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije