NEOBIČNA SITUACIJA

Uživala na ljetovanju uz bazen, a onda je osjetila neobičan miris. Kada se okrenula imala je što vidjeti

04.07.2022.
u 14:33

Britanka Eva Bacchoo uživala je na ljetovanju na Kreti gdje se odmarala uz bazen kada je odjednom osjetila neugodan miris. Naime, osjetila je miris dima, a kada se okrenula kako bi uzela vodu iz svoje torbe jer je bila žedna, shvatila da je se njezina torba zapalila. 

Njezin video na TikToku pregledan je više od 1,6 milijuna puta, a 21-godišnjakinja tvrdi kako je do požara došlo zbog velike vrućine koja je toliko zagrijala metalni gumb na torbi da je on zapalio tkaninu. 

- Torbu sam kupila u Primarku u travnju, ne sjećam se točno koliko je koštala, između 12 i 14 funti. Stavila sam bocu vode u torbu, no nisam je sklonila u hladovinu nego je bila na suncu. Kad sam se okrenula jer sam bila žedna, vidjela sam da torba gori - ispričala je Eva.  Iako ona misli kako je krivac za vatru metalni gumb, mnogi su komentirali da je boca s vodom izazvala refleksiju koja je uzrokovala vatru. 

- Svaki asortiman Primarkovih proizvoda testiran je neovisno kako bi se osiguralo da su zadovoljeni relevantni standardi sigurnosti i kvalitete. Iznenadili smo se kada smo čuli za ovo i nismo imali drugih prijavljenih slučajeva, ali ako nam kupac vrati torbu, rado ćemo ovo dodatno istražiti kako bismo shvatili što se moglo dogoditi - rekli su u Primarku gdje je torba kupljena. 
 

@evabacchoo AS IF 😩😩😩 #primark #primarkhaul #primarkbag #takeofffestival #malia #greece ♬ original sound - Eva Bacchoo

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?