Udruga oboljelih od raka

Uz prodaju ružičastih vrpci, pozvale i zdrave da postanu članovi

07.11.2015.
u 09:55

Članice ogranka županijske Udruge oboljelih od karcinoma dojke "Behar" iz Bosanske Krupe željele su još jednom potaknuti građane na potrebu kampanje za prevenciju oboljenja od karcinoma dojke, ali i odgovorne te cjelokupno bh. društvo na veću skrb o oboljelima.

Uz prodaju ružičastih vrpci građanima, pozvale i zdrave građane da postanu članovi Udruge i zajedno s njima bore se protiv ove opake bolesti. Brojni su slučajevi koji se svakodnevno otkrivaju, a nisu rijetki ni oni u kojima se bolest vraća i poslije onoga razdoblja kad medicina u velikom postotku smatra da je karcinom pobijeđen. Na mjestu gdje se odvijala akcija bili su i gimnazijalci. Oni su tu zadužili ružičaste vrpce i propagandni materijal te u nekoliko timova obišli ustanove, institucije i poduzeća. Tu su bile i žene kojima slijedi borba protiv ove bolesti u predstojećim danima, a Anisa i Sada su pozvale sve oboljele na bespoštednu borbu protiv karcinoma.

Ključne riječi
rak

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije