nakon dva i pol mjeseca

Uspostavljen putnički promet na prugama Željeznica RS-a

01.06.2020.
u 09:00

Putnički vlakovi Želјeznica Republike Srpske, nakon dva i pol mjeseca obustave zbog pandemije koronavirusa, od danas ponovno prometuju po važećem redu vožnje. 

Iz entitetskih Željeznica naglašavaju kako je pri ulasku u prostore želјezničkih stanica i čekaonica obvezna dezinfekcija obuće i ruku, uporaba maski te fizičko rastojanje između osoba od najmanje jedan metar.

Uz obvezno poštivanje svih uputa s cilјem prevencije, zaštite i kontrole širenja virusa COVID – 19, ulazak u vlakove bit će reguliran na jedna vrata, a prilikom rasporeda putnika u vlakovima neophodna je fizička distanca – uporaba svakog drugog sjedišta u kupeima. 

Želјeznice RS će svakodnevno vršiti čišćenje, provjetravanje i dezinfekciju svih putničkih vlakova, kao i staničnih objekata. 

Putnički brzi vozovi na relaciji Sarajevo – Bihać – Sarajevo i Sarajevo – Banja Luka – Sarajevo, kao i lokalni putnički vlakovi broj 6603/6604 Doboj – Petrovo Novo – Doboj, neće prometovati do dalјnjeg, naveli su iz Željeznica RS. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije