DONACIJA

Uskoro za GP BiH 240 kompleta odora i četiri terenska vozila

donacija
23.02.2016.
u 16:49

Rukovoditelji Granične policije (GP) BiH i predstavnici Programa za kontrolu izvoza i sigurnost granica (EXBS) Ureda za međunarodnu sigurnost i sprečavanje širenja naoružanja pri Vladi SAD-a održali su danas sastanak na kojemu je suradnja ove dvije institucije ocijenjena vrlo uspješnom, priopćeno je iz GP BiH, prenosi Prvi.tv

Sastanak su s regionalnim savjetnikom EXBS-a Jeffom Outlawom održali ravnatelj GP BiH Zoran Galić, njegov zamjenik Zijad Srabović i načelnik Uprave za operacije GP BiH Predrag Radojčić. Sastanku su nazočili i regionalni koordinatori EXBS-a Vlade SAD-a za BiH, Hrvatsku, Crnu Goru i Srbiju Darko Ivić i Marija Balać.

Dosadašnja suradnja Granične policije BiH s EXBS-om ocijenjena je vrlo uspješnom, a ravnatelj Galić je zahvalio na značajnoj potpori EXBS-a koji je do sada donirao GP BiH opremu vrijednu više od milijun konvertibilnih maraka.

Dogovorene su nove specijalističke obuke za pripadnike GP BiH u 2016. godini te najavljeno kako će Program u ovoj godini Graničnoj policiji Bosne i Hercegovine donirati 240 kompleta odora i četiri ATV terenska vozila za nadzor graničnog pojasa, priopćeno je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije