Od 5. svibnja

Uskoro otvaranje prvih jaslica u Čapljini

jaslice
ilustracija
28.04.2016.
u 09:41

Jaslice "Angel" za djecu od jedne do tri godine života započet će s radom 5. svibnja ove godine u Čapljini i to je prvi objekt takve vrste u toj općini.

Kako je u razgovoru za Fenu kazala vlasnica jaslica Stojanka Sušac, jaslice se nalaze u Ulici Mate Bobana b.b. i radit će svakim danom od 7 do 17 sati. S djecom će raditi dvije od tri tete-odgojiteljice, a jaslice će primati najviše dvadesetoro djece. 

- U našim jaslicama djeca će imati dnevno na raspolaganju tri obroka što uključuje domaće voće, povrće i žitarice. Za spravljanje obroka koristit će se isključivo domaći i netretirani proizvodi kako bi se djeci osigurala zdrava i raznovrsna ishrana - kazala je Sušac. 

Za djecu koja koriste adaptiranu mliječnu formulu roditelji će je morati donijeti. 
  
Sušac je naglasila kako će djeca uz stalnu pažnju, njegu i edukaciju, u jaslicama imati i odlične uvjete boravka koji podrazumijevaju suvremeno opremljenu kuhinju i spavaonicu, a za igru će djeci bit na raspolaganja velika igraonica. Također, u sklopu jaslica nalazi se i dvorište.

- Inače, u Čapljini postoje samo dva vrtića koja ne primaju djecu mlađu od tri godine - podsjetila je Sušac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?