treći put u pola godine

Urušavaju se slapovi Kravice!

Kravice
01.04.2017.
u 21:43

Izgledalo je strašno! Prije nego se osjetila jaka tutnjava u slapu voda se potpuno zamutila! Sve se odigralo u desetak minuta, još dok smo se čudili tutnjavi i mutnoj vodi, odjedanput je dio slapa krenuo prema nama! Samo smo uspjeli zgrabiti djecu i potrčati ispod slapa prema stubama! Ovo u šoku za Ljubuski.info priča žena koja je u društvu nekolicine očevidaca, jučer u popodnevnim satima, jedva izbjegla mutni nadolazeći val Trebižata koji je prema njima kotrljao nekoliko sedrenih gromada veličine autobusa na kat! Vidno još pod stresom, ta žena pokazuje mokre noge do koljena, val ju je sustigao dok je bila na stepenicama ali srećom već se držala za metalnu ogradu.

Ovo je treći put u pola godine kako očevidci dojavljuju o urušavanju slapova Kravice. Stručnjaci odavno upozoravaju kako su otpadne vode Ljubuške kanalizacije najopasnije za stoljetne sedrene barijere rijeke Trebižat.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije