Pobjeda humanosti

Uručen ček od 80.000 maraka za obnove triju kuća obitelji Divković i Pavić

vitežani
23.01.2015.
u 20:08

Pobjednici nogometnog susreta u Vitezu, koji je bio veliko finale humanitarne akcije ‘Darujmo im dom’, a koju je pokrenuo Večernjak, su upravo tri obitelji čije su kuće stradale u prošlogodišnjim poplavama nedalekon od Tuzle. Obiteljima Mirsade Divković, Luce Divković te obitelji Pavić iz Tuzle obiteljske su kuće teško stradale u prošlogodišnjim poplavama i klizištima.

Vjera u bolje sutra

Nadu i vjeru im je upravo vratio ‘Večernji list’ koji je zajedno s Franjevačkim samostanom u Tuzli i Hrvatskim narodnim saborom BiH organizirao akciju u kojoj je do sada prikupljeno 80.000 maraka. Ček s tim iznosom je uime oganizatora gvardijanu Samostana u Tuzli fra Mariju Divkoviću uručio hrvatski član Predsjedništva BiH Dragan Čović. “Ova pomoć će biti vaš važan doprinos u mozaiku da ljudi ostanu i grade budućnost u Tuzli”, rekao je u zahvali fra Mario Divković.

Ova utakmica odigrana je neposredno nakon susreta rukometnih reprezentacija Hrvatske i BiH u kojoj je slavila snažnija momčad Slavka Goluže koja juriša po jednu od medalja u Kataru. Zbog toga je na velikom videozidu u dvorani bio osiguran izravni prijenos susreta rukometnih reprezentacija Hrvatske i BiH, a na platou ispred dvorane okupljeni su mogli uživati i u dodatnom glazbenom programu, roštiljadi, pivu, kuhanom vinu...

Komentara 3

PA
pacijent
21:08 23.01.2015.

svaka cast treba pomoci sirotinji hvala vecernji i hns

DU
Deleted user
14:32 24.01.2015.

za koga se navijalo u utakmici rukometasa BiH i HR? poznajući mozgove i uvlakacko ponasanje gaant je vecina navijala za HRa kontra BiH.

HA
hajramedic
11:28 25.01.2015.

bravo.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?