'ŠTA'Š OŽENIT?'

Urnebesnim videom Bosanac opisao 'današnje djevojke' i nasmijao cijelu regiju!

29.06.2017.
u 07:45

'A one gaćurde što ti utegnu guzičicu. I to kao da je neka guzica, nego dva paracetamola'

Amir Hadžić bosanski je YouTuber koji svojim video uradcima nasmijava cijelu regiju, a može se pohvaliti i sa 154.000 pretplatnika njegovog kanala.

Njegov video u kojem na urnebesan način opisuje 'današnje djevojke', pogledalo je više od milijun ljudi. Amir se na duhovit način osvrće na sve one polugole i pretjerano našminkane žene. - Razderane, izbušene, probijene, razgolićene u razderanim hlačama i uskim gaćurdama... Pa bolje izađi gola, nema smisla te gaće oblačiti kad se sve vidi. Pa izbaci sise. Pa svi mi znamo što je sisa, ponaša se kao da samo ona zna što je sisa. A one gaćurde što ti utegnu guzičicu. I to kao da je neka guzica, nego dva paracetamola.

Napućuju usne kao da su ih bumbari izjedali. A šminku špahtlom mora skidati kasnije. I sve radi poruke muškarcima 'dođi, uzmi me i radi sa mnom što hoćeš'. Sva sreća pa sam se oženio na vrijeme - zaključuje Amir u svom zabavnom, ali i poučnom monologu, pa dodaje:

- Nije ovdje stvar da mi ne volimo dobro žensko, nego je stvar da razmišljate kratkoročno. Ne smatraju te dobrom mačkom, već jeftinom i lakom.
 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije