Posjet

Čovićevo izaslanstvo i veleposlanstva Kine s djecom s posebnim potrebama

predsjedništvo BiH
21.12.2015.
u 16:41

Danas je, u 13 sati, u prostorijama Rehabilitacijskog centra za osobe s posebnim potrebama „Sveta Obitelj“ u Mostaru, organizirano druženje Ureda predsjedatelja Predsjedništva BiH, veleposlanstva NR Kine i djece s posebnim potrebama.

Veleposlanstvo NR Kine je, s ciljem produbljenja prijateljskih veza naših dviju zemalja, odlučilo sudjelovati u humanom projektu opremanja i pomaganja rada četiri udruge za djecu s posebnim potrebama: Udruge roditelja i djece s posebnim potrebama „Vedri osmijeh“ iz Mostara, Udruge i rehabilitacijskoga centra „Marija-naša nada“ iz Širokog Brijega, Rehabilitacijskoga centra za osobe s posebnim potrebama „Sveta Obitelj“, te Udruge za Down sindrom iz Mostara.

Ovom prigodom, veleposlanica NR Kine u BiH Nj.E. Chen Bo uručila je ravnateljima udruga opremu i pomagala za rad i rehabilitaciju. U posjetu su bile Bernadica Čović, supruga predsjedatelja Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića, te savjetnica u Uredu predsjedatelja dr. Sanja Bazina.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije