Otkrila tajne

Upoznajte Jasmine Chiswell, Britanku koja neodoljivo podsjeća na Marilyn Monroe i živi u njezinoj vili

12.05.2020.
u 11:33

Britanka Jasmine Chiswell osvojila je internet činjenicom da neodoljivo podsjeća na legendarnu Marilyn Monroe. Atraktivna 25-godišnjakinja se čak i preselila u Los Angeles u vilu u kojoj je glumica živjela.

Jasmine se oblači i šminka baš poput Marilyn i fanovima svakodnevno javlja što je sve otkrila u kući ove glumice na Hollywood Hillsu, piše Ladbible.

Pokazala je interijer cijele kuće koju je Marilyn dijelila s Joeom DiMaggiom pedesetih godina prošlog stoljeća te čak i njenu "ukletu" sobu.

Među brojnim detaljima koje je otkrila je i glumicin potpis koji se nalazi na plafonu kuće. Ispod tepiha je pronašla nekoliko zvijezda.

Prema podacima agencija za nekretnine, kuća je došla na tržište u prosincu 2018. godine te je prodana za 2,7 milijuna dolara. Kupci su bili mladi par, a kuća im je prodana jer djevojka liči na Marilyn, a njen dečko na Joea DiMaggia.

Jasmine je inače televizijska osoba iz Škotske, a još u ranoj mladosti počela se zanimati za televiziju. Sa 22 godine preselila je u Los Angeles gdje je ostvarila karijeru, a ljudima je poručila da nikada ne odustaju od svojih snova jer će se oni sigurno ostvariti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije