Međunarodna konferencija Atlantskog vijeća BiH i NATO stožera otvorena u Neumu
Povratak na članak

Uplovljavanje turskih brodova u Neum nije pitanje NATO-a

Konferencija je i dio ljetne škole Atlantskog vijeća BiH i NATO stožera

Komentari 4

H2
hercegovac - 2
14:54 15.07.2014.

Svatko onaj tko bi nametao uplovljavanje takvih brodova u Neumsk akvatorij ili nije normalan ili ponovno pokušava nametnuti novi kaos u BiH, a posebno na područjima gdje je većinski Hrvatski narod, kao što je pokušao sa turskim brodovima Lagum... i. i normalno je bilo očekivati reakcije lokalne zajednice uz potporu cijelog Hrvatskog naroda jer: DOSTA nametanja sile.

VL
JM
jezero-matica
15:26 15.07.2014.

Neprijateljski brodovi nisu dobro dosli u Neum!I kao takovima treba prirediti protest!

VL
BO
Bosnjak
16:15 15.07.2014.

Ulazak BiH u NATO zbog cega ? Vojna imovina, politicari ? Koji politicari, zasto ne kazete? Tu vojnu imovinu ste, koliko mi je poznato, popisali u Federaciji. Cak izvodite i vjezbe u Federaciji. Ondaaaaa ? Gdje je se zeko skrioo ? Kazite nam VI gospodo svemoguci Bogovi...A turski brodovi u Neum, pa eto nisu uplovili. Zar je to koordinacija NATO-a. Nije Neum na jugu Albanije pa da tako jednostavno uplovljavaju.Kroz koliko zasticenih mora i suverenih drzava moraju ploviti da bi doplovili u sredisnji Balkan ??? Ko sta tu razumije ? Samo ludilo je ovo sve...

VL
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.