Crnadak i Sturgeon

Unaprijediti odnose između BiH i Velike Britanije

Igor Crnadak
21.08.2016.
u 13:05

Ministar vanjskih poslova BiH Igor Crnadak se u Sarajevu u subotu susreo s prvom ministricom u Vladi Škotske Nicolom Sturgeonom.

Sastanku je nazočio i veleposlanik Velike Britanije u Bosni i Hercegovini Edward Ferguson.

Tijekom sastanka razmijenjena su mišljenja o aktualnoj političkoj situaciji u BiH, ekonomskim reformama, borbi protiv korupcije i europskom putu BiH.

Tematizirano je i pitanje BREXIT-a, pri čemu je ministar Crnadak izrazio nadu da procesi koji predstoje neće biti smetnja očuvanju i unapređenju suradnje u Europi, naročito u oblastima koje su u zajedničkom interesu, kako država članica EU, tako i njihovih partnera.

Ministar Crnadak je iskoristio priliku da izrazi zahvalnost za podršku koja je od Velike Britanije pružena našoj zemlji u procesu europskih integracija, uz poseban osvrt na pozitivne efekte aktualne britansko-njemačke inicijative.

Crnadak je izrazio želju za daljnjim unapređenjem odnosa između Bosne i Hercegovine i Velike Britanije u svim oblastima suradnje, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću MVP-a BiH.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?