MONSTRUMI

Umrla 4 -mjesečna beba od pelenskog osipa: Dva tjedna djetetu nisu promijenili pelenu

03.11.2018.
u 14:30

Tužitelj Coleman McAllister na sudu je rekao da je dječak na sebi imao istu pelenu gotovo dva tjedna.

Oči djeteta bile su otvorene, zurio je u prazno, izjavila je medicinska sestra na suđenju za ubojstvo Sterlinga Koehna, četveromjesečne bebe koje su djelatnici hitne pronašli mrtvog u stanu njegovih roditelja, Zacharyja Paula Koehna i Cheyanne Harris. 

Dječakovo tijelo pronađeno jekrajem kolovoza 2017. godine u stanu njegovih roditelja u Alta Visti, gradiću u saveznoj državi Iowi, a kada su djelatnici hitne pomoći  maknuli pokrivač s kojim je dijete bilo pokriveno, počeli su izlaziti crvi. 

Par je imao još jedno dijete, dvogodišnju djevojčicu, koja je bila u stanu kada je Sterling pronađen mrtav, a ona je bila u dobrom stanju i navodno je dobivala odgovarajuću skrb. 

Tužitelj Coleman McAllister na sudu je rekao da je dječak na sebi imao istu pelenu gotovo dva tjedna.

- Umro je zbog pelenskog osipa. Da, dobro ste čuli, pelenskog osipa - izjavio je tužitelj

- Pelena je bila potpuno natopljena izmetom i urinom, što je privuklo kukce koji su polagali jaja iz kojih su se razvili crvi. Sterling Koehn zbog toga je dobio teški pelenski osip, a kroz ozlijede na koži u organizam je ušla bakterija Escherichia coli - izjavio je. 

Oba roditelja uhićeni su i optuženi su za ubojstvo i zanemarivanje zdravlja djeteta sa smrtnim ishodom.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?