Općina Posušje nastavlja s uređenjem infrastrukture i zaštitom životne sredine

Umjesto ruševnog objekta igralište i zeleni park

13.04.2022.
u 16:48

Općina Posušje nastavlja s radovima na uređenju infrastrukture u sklopu kojih se gradi potpuno novi park u Ulici kneza Domagoja, piše Večernji list BiH. Kako navode iz Općine, izveden je dobar dio građevinskih radova predviđenih projektom, a dio prostora koji je namijenjen za sportske aktivnosti gotovo je u potpunosti završen.
Načelnik općine Posušje Ante Begić sa suradnicima je obišao novi park i igralište kako bi provjerili kako radovi napreduju. Tom prilikom su istaknuli kako su zadovoljni viđenim. Na novim koševima te na toboganu i ljuljačkama veseli vidjeti djecu koja su se, kako kažu, na ovom igralištu već "udomaćila". Posađeno je i ukrasno raslinje, a preostaje još dodatno ozelenjavanje površine travnjakom.
"Na ovom mjestu bio je jedan ruševni objekt koji je ugrožavao sigurnost stanovnika ovog dijela našeg grada, a sada imaju uređen park u kojem mogu provoditi svoje slobodno vrijeme. Drago mi je vidjeti djecu kako uživaju u svemu ovome. Mi ćemo nastaviti ulagati u zaštitu životne sredine i ravnomjeran i održiv razvoj grada", istaknuo je načelnik Ante Begić.
U sklopu parka popločana je i staza te su postavljene klupe za odmor, a ono što će sigurno u današnjem "digitalnom svijetu" razveseliti posjetitelje je i besplatno korištenje interneta koje je u suradnji s Općinom Posušje osigurala tvrtka Hercnet Telekomunikacije. Također, nedavno su uz odgovarajuću rasvjetu postavljene i nadzorne kamere.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije