Čistka u resoru obrta

Umjesto dva Hrvata, birani Bošnjaci u resor obrta

24.01.2018.
u 10:00

Na javnom natječaju u Ministarstvu razvoja, poduzetništva i obrta Federacije BiH na tri pomoćnička mjesta nedavno su imenovana trojica Bošnjaka, i to su sva trojica članovi Stranke demokratske akcije. Treba li uopće spomenuti kako je na čelu toga resora ministar Amir Zukić, također član SDA. To je učinjeno čak i unatoč tome što su na dvije od tri pomoćničke pozicije u Ministarstvu bili Hrvati koji su prethodno otišli u mirovinu.

Medžlis, ŽO SDA...

Tako je, nakon čudnih procedura, za pomoćnika ministra za obrt izabran Izudin Kurtović koji je inače predsjednik Medžlisa Islamske zajednice u Čapljini, pomoćnik za poduzetništvo postao je Sead Džiho koji je član Županijskog odbora SDA Hercegovačko-neretvanske županije te je bio na listi SDA, dok je pomoćnicom za pravne i financijske poslove imenovana Izudina Smajkić koju je prethodno za savjetnicu izabrao upravo ministar Zukić...

Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?